0

Buitenverlichting Webshop Producten

Buitenverlichting
Het hele jaar door

BuitenverlichtingDoor het hele jaar, is buitenverlichting natuurlijk een perfecte manier om de tuin een mooie en sfeervolle uitstraling te geven. De meeste hebben een mooie vormgeving, of hebben ook echt een nuttige werking. Tuinverlichting (of buitenverlichting) kun je gebruiken om de oprit met kleine lampen te verlichten, of het pad naar de voordeur duidelijk te verlichten. De specialist als het gaat om buitenverlichting, dus neem even contact op, als je niet jouw gewenste product kunt vinden.


Klantenservice

Klantenservice

Heeft u een vraag over een product, de webshop, retouren, garanties, enz enz?
We hebben alle vragen verzameld en netjes onder elkaar gezet.  Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Laat het weten via het contactformulier. Wij helpen u dan graag verder.

KLANTENSERVICE

 

 

Philips Solar Buitenlampen

Maak van zonlicht LED licht met de solar buitenverlichting. Solar lampen staan voor groene energie. De buitenlampen kosten geen energie , zijn zeer makkelijk te plaatsen en veilig. De solar buitenlampen werken uitsluitend op zonne-energie . De lampen hebben een geintegreerd zonnepaneeltje dat zonlicht omzet in energie, hierdoor heeft u geen stroom of bedrading nodig. Plaats de lamp op een zonnige plaats voor het optimaal opladen van de batterij.

Vloerlampen voor buiten

Staande vloerlampen voor buiten zijn de beste oplossing voor het verlichten van uw tuin, en in het bijzonder uw tuinpad. De vloerlampen zijn beschikbaar in zowel moderne als de echte klassieke buitenlampen. Zo zijn er diverse van hout, RVS, en kleine lantaarnpaaltjes in PVC of aluminium.

INTRODUCTIE KORTING

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5€ Kortingscode in uw mailbox!

Nee, we sturen geen spam, daar houden wij ook niet van. Kijk in uw spam inbox, als u niets heeft ontvangen!