Black is beautiful – Elegante Zwarte Lampen

Zwart Lampen als design statement – Een diep, rijke zwarte kleur in combinatie met warm wit licht – deze combinatie maakt tegenwoordig fuore in diverse design ateliers in binnen en buitenland.

In tegenstelling tot heldere meubelen en wanden stralen deze armatuur creaties sterke en kracht uit. Maar ook de lichtgevende zwarte verlichting lampen presenteren zich op indrukwekkende wijze, in geheel hippe zwarte look.

We hebben een selectie gemaakt van zwarte lampen uit onze webshop.


Tafellamp cilinder geperforeerd 1xE27 Zwart

Een mooie lamp voor in de hoek van een donkere kamer. Kleine voetjes, zwarte cilinder met een gaatjes motief.


Steinhauer Spot Quatro 7549ZW

Mooie en heldere LED lamp voor het duidelijk in beeld zetten van objecten op een tafel, schilderij, enz.


Steinhauer Spot Quatro 7552ZW zwart

Niet eens zo erg opvallend, maar de kwaliteit is wel degelijk aanwezig bij deze heerlijke en donkere lamp die ook speciaal geschikt is voor badkamers. Dus denk je na over een “betonnen” badkamer, dan zou je deze donkere spot zeker moeten overwegen.


Highlight Wandlamp Diverso E14 Zwart

Een decoratieve wandlamp mmet een erg donker “rookglas”, wat niet missstaat in een donkere woning. De Diverso is dimbaar, en door het donkere glas is de lichtbron niet te fel om naar te kijken.


Drie lichts Hanglamp 3xE27 Zwart frame

Een mooie zwarte hanglamp, met helle licht verlichting als lichtbron, is hip, modern, en het ziet er gewoon goed uit. Het is een echte blikvanger aan het plafond in de hal of vide.

Vergelijkbare berichten