Plafondlamp

Plafondlampen voor elke kamer

Zoveel persoonlijke mensen, culturen,, smaken en dus over smaak valt niet te twisten en daarom zijn er lampen in diverse soorten en maten.

We noemen dan even een schemerlamp, tafellamp, staande lampen, en ga zo maar door in alle richtingen. Natuurlijk zijn er bijna alle soorten beschikbaar, maar met een plafondlamp ontkomt bijna niemand aan. Van de traditionele witte bol in toiletten, de plafonniere in de badkamer tot stijlvolle hanglampen boven eettafel.

Het klinkt gek, maar iedereen heeft wel iets aan het plafond hangen aan verlichting. Spotjes of lampen, de oude tijd van de standaard lampen is voorbij. Stijlvol, praktisch, of gewoon voor duurzaamheid, want voor elke kamer moet een lamp worden geplaatst die echt past.

Plafonniere voor verlichting in de hele kamer

Dit is 1 van de meest voorkomende verlichting soorten aan het plafond. Compact design, snel geinstalleerd, en de verspreiding van licht zijn de grootste voordelen van deze lampsoort.

De basis is hetzelfde, maar plafonnieres zijn in natuurlijk verschillende soorten en maten beschikbaar: een metalen houder met E27-fitting en een glazen kap.

Dit is al bij de basis al een standaard design toch? Niet helemaal, want de maten, en de vormen van de lamp definiëren de definitieve stijl van een plafonniere.

Natuurlijk hebben we niet alleen een standaard lampje, maar tegenwoordig ook gewoon LED verlichting. Met ee E27 peertje gewoon vervangen met een LED ‘peertje’. Lamp aansluiten met 2 draadjes, en klaar.

Hemelverlichting in huis

In in binnen inrichting, doet verlichting erg veel. Zorgt voor een mooi stukje licht, maar het creëert ook sfeer. Lampen kleden de kamer met hun design, want waar een schemer- -of staande lamp vaak een optie is, is een plafondlamp een must.

Boven de eettafel; in de voorkamer; op het toilet of in de badkamer: overal vinden we plafondlampen. Waar we het vroeger moesten doen met een saaie witte bol of een standaard plafonniere, is er tegenwoordig gelukkig veel meer keuze.

Problemen met energie? Zo zijn de gloeilampen tegenwoordig al omgeruild voor halogeen en uiteraard de ijsbeer-vriendelijke LED’s.

LED plafonnieres – Energiebewuste verlichting voor elk huis

We leven in een zeer moderne tijd, dus de tijd van de oude witte plafonnieres is voorbij. Haal die er zo snel mogelijk eruit, en vervang ze door lampen met LED, en een mooi design.

Ja, design en LED welteverstaan, want LED de standaard geworden voor alle verlichting. Energiezuinige manier van verlichting is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Het verbruik is namelijk erg laag, wat weer minder kosten met zich meebrengt. En het mooie van een nieuwe LED-plafonniere is dat u niet nog eens een extra lamp hoeft aan te schaffen: deze zit er al vast in ingebouwd.

Ondanks het stukje design dat u in huis haalt, blijft een plafonniere echter nog steeds een plafonniere.

Ben je echter op zoek naar wat bijzonders, dan raden we aan om eens bij onze LED hanglampen te kijken in onze Winkel in Genemuiden, of in onze webshop.

Deze eyecatchers komen erg goed tot hun recht boven bijv. keukentafels, LED hanglampen hangen meestal lager dan een plafonniere, wat zich vervolgens weer uit in een meer gefocusseerde verlichting onder de lamp. Ideaal voor leeswerk, romantisch bij een etentje met kerst toch?

https://www.youtube.com/watch?v=uQD-gesoqDc

Vergelijkbare berichten