Ook in de regio Kampen is Breman Verlichting een naam, die al staat voor meer dan 60 jaar verlichting ervaring. Tegenwoordig ook een webshop, waar zowel binnen als buitenverlichting besteld kan worden, tegen de meest gunstigste prijzen.

Diverse verlichting producten uit Kampen kunnen gauw worden opgehaald in Genemuiden, of worden bestelt uit de verlichting webshop van Breman. Maak kom gewoon ook langs in de winkel, want Genemuiden ligt in de buurt, en is een geweldige plaats om eens te kijken buiten Kampen.

De Stad Kampen

Kampen heeft een oude historie. Het heeft een prachtige stadsfront als je de stad al aankomt met de auto, want Kampen is een Hanzestad met een eeuwenlange traditie van handel en scheepsvaart.

De binnenstad is zeer gezellig, met erg veel monumentale gebouwen, die de geschiedenis vertellen over deze bijzondere stad in het Noorden van Overijssel.

Kampen is voor wandelaars uitermate geschikt om alles te verkennen, al dan niet onder begeleiding van een professionele gids. De karakteristieke straten en stegen, de oude kerken, gebouwen, is het zeker de moeite waard om naar de gevels te kijken waaraan het rijke verleden van Kampen is af te lezen.

Wanneer je al lopend door de stad loopt, dan zie je zeker een groot deel van de stadsmuur, die tegenwoordig de stad nog beschermt tegen hoog water.

Omdat er ook veel water is, kun je Kampen perfect met de boot verkennen, en is het ook bereikbaar van buiten de stad. Er zijn vele mogelijkheden om de boot aan te leggen, of het is de buitenzones van de stad, of ook daadwerkelijk de binnenstad.

Misschien wel 1 van de leukste bezienswaardigheden is het beroemdste varende zeilschip van Oost-Nederland: de Kamper Kogge.

de Kamper Kogge

Buiten het historische hart en de watersportmogelijkheden zijn er in de omgeving ook volop mogelijkheden voor fiets- of wandeltochten door het IJsselgebied.

Wat valt er nog meer te bekijken? Het prachtige rivierenlandschap met uiterwaarden en de het weidse buitengebied misschien? Het Kampereiland met de vele terpboerderijen misschien? Kampen is een cultureel festijn in al zijn fasetten, en het maakt een bezoek aan Kampen en de regio IJsseldelta absoluut de moeite waard.

Meer informatie

Webshop Producten