Breman verlichting heeft meer dan 350m² showroom en kunnen u in al uw wensen voorzien. Bent u van plan om binnenkort uw interieur te voorzien van nieuwe verlichting en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan eens langs in onze verlichtingsspeciaalzaak, niet ver van het mooiste gebied van Nederland> Ijsseldelta!

Het Ijsseldelta gebied

Het gebied Ijsseldelta is een bijzonder gebied in Nederland met karakteristieke (Hanze)steden, erg veel water natuurlijk, en het altijd mooie polderlandschap.

Ijsseldelta is eigenlijk Nederland in het klein, dat is nou juist het IJsseldelta gebied. Een regio vol verrassingen in het noorden van de de provincie Overijssel, waar dus ook Breman Verlichting actief is, en al meer dan 60 jaar ervaringe laat zien in de regio.

De Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hasselt bieden geweldige evenementen, hebben schatten aan cultuurhistorie, waar het gewoon genieten is elke dag.

Of neem de boot, en vaar via een boot rondje naar watersportplaatsen als Genemuiden en Zwartsluis. Het IJsseldelta gebied wordt nog niet zo heel erg veel bezocht door toeristen, maar dat zal snel veranderen.