0

Verlichting Specialist in de regio Zwartsluis

Verlichting Specialist in Zwartsluis

Ook in de regio Zwartsluis is Breman aanwezig, en hebben we hier een groot aantal klanten al bij ons in de verlichting winkel zien komen.

Het is maar een paar minuten rijden en met de Veerpont natuurlijk. Dus voor al uw vragen omtrent verlichting projecten, verlichting interieur tips, unieke lampen, buiten- en binnen verlichting, en alles wat nog meer met ‘licht’ te maken heeft. 

Zwartsluis

Tussen twee zeer bekende natuurgebieden: het Nationaal Park ‘Weerribben-Wieden’ en het natuurgebied ‘De Olde Maten’, ligt het prachtige dorp Zwartsluis. 

Het hart van Zwartsluis wordt gevormd door de twee zeer herkenbare kerktorens, maar ook de rivier het Zwarte Water. Neem de tijd voor dit mooie dorp, want je komt voor aangename Verrassingen te staan. 

Jaarlijkse evenementen

  • Wandelvierdaagse (april)
  • Koningsdag. (Wordt groot gevierd!)
  • Zwartsluis Onder Zeil (4 dagen in mei)
    Een zeer herkenbaar feest, wat een blik geeft in het zeer oude verleden. Toen de schippers al zeilend hun brood verdienenden met transport over water. Allerlei scheepstypen liggen aan de kade, zeer oude boten, braderie, live muziek en zeer diverse rondleidingen tijdens dit evenement.
  • Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis (weekend eind mei)

 

Meer informatie

Waar zijn we te vinden?

INTRODUCTIE KORTING

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5€ Kortingscode in uw mailbox!

Nee, we sturen geen spam, daar houden wij ook niet van. Kijk in uw spam inbox, als u niets heeft ontvangen!