De diversiteit van een Hanglampen

Hanglamp winkel onlineTegenwoordig zijn hanglampen niet meer weg te denken uit het interieur. Het zijn prachtige sfeermakers voor je woonkamer, maar ook voor een verlichte werkplek in huis is de hanglamp uitermate geschikt.

En wat te denken als u een lekkere maaltijd wil bereiden in de keuken dan is het ook prettig werken als dit goed belicht wordt door een prachtige lamp.

Uit ons ruime assortiment kunt u dan ook kiezen uit diverse soorten, stijlen en maten hanglampen.

Zo bieden wij moderne en strakke plafondlampen, maar kunt u ook kiezen voor klassieke hanglampen. Daarbij kunt u denken aan de klassieke kroonluchters met een sierlijke uitstraling. Daarnaast zijn de vintage lampen en industriële hanglampen op het ogenblik erg populair.

De lampen zijn met name een prachtige decoratie voor boven de eettafel. De meest ideale grote van de lamp boven de eettafel is als deze aan beide zijden tussen de 25 en 30 centimeter binnen de tafel valt.

Kijkend naar de hoogte van de lampen, dan is de ideale hoogte tussen zestig en zeventig centimeter gerekend vanaf het tafelblad.  Gebruikt u een lamp boven een salontafel dan kunt u deze het beste wat hoger hangen omdat de lamp dan niet het zicht op de televisie wegneemt.

Hierbij kan je ook goed een plafondlamp toepassen, bijvoorbeeld in de vorm van een kap voorzien van een blender.

Hanglamp kleuren

De lampen zijn ook in diverse kleuren te verkrijgen en houdt u van een wat strakkere uitstraling dan zijn de rvs/alu/zilveren of wit/crème kleurige lampen een goede keuze. Bij de uitstraling kan ook de vorm bepalend zijn en ook hierbij bestaan er meerdere mogelijkheden en varianten.

Kijken naar wat voor soort lichtbron u kunt gebruiken dan kunt u kiezen voor led lampen, spaarlampen of gloeilampen. Led lampen zijn energiezuiniger dan gloeilampen, en zijn in de meeste gevallen goed dimbaar.

Altijd al willen weten hoe je een hanglamp het beste ophangt?

https://www.youtube.com/watch?v=5d_cEz52OHo

Wij bieden voor iedereen wat wils en hebben een ruim assortiment hanglampen waar u uit kunt kiezen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze lampen kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op en wij helpen u graag.