Maak het bijzonder met een booglamp

Wat mooi zeg, de alomgekende booglamp, die we steeds vaker zien bij kleine en grote woonkamers. Ze zijn tijdloos, en populairder dan ooit. Vooral in de 70er jaren, was het een absolute hit, om dit soort lampen in je huis te hebben, maar tegenwoordig is de klassieker weer helemaal terug.

Van klassiek naar modern en weer terug

De booglamp kun je ook gebruiken zonder verlichting, want het is het ontwerp wat veel mensen aanspreekt, maar je mag er natuurlijk altijd een lamp in doen.

Ze zijn tegenwoordig leverbaar in vele varianten, zoals de klassieke booglamp met een stoffen lampenkap, moderne booglampen met geborsteld staal, of ga voor de rechte retro versie met kunstoog lampenkap in unieke kleuren. En natuurlijk een marmeren voet ter ondersteuning.

Doordat het een ‘boog’ vorm is, valt het enorm op in een woonkamer of zakelijke inrichting. Je ziet dit soort lampen ook al in grote woonkamers bij de eettafel, en dat geeft helemaal een bijzondere aanblik.

Er zijn zelfs mega XXL booglampen te koop, maar daar kun je ons beter even voor bellen of langskomen in onze winkel voor meer informatie.

Een overzicht van mooie booglampen