Echte klassieke verlichting

Trends op het gebied van verlichting wisselen elkaar af, maar klassieke verlichting blijft eigenlijk altijd.

Deze verlichting is niet alleen mooi, maar gaat meestal ook jaren mee vanwege de hoogstaande kwaliteit. Een klassieke lamp is absoluut een toegevoegde waarde voor elk klassiek interieur, en zorgt voor een sfeer van warmte, rust, elegantie, herkenning en nostalgie.

klassieke-lamp

Warmte en rust

Klassieke verlichting in huis staat voor warme en smaakvolle verlichting.

Een klassieke lamp op zichzelf is al mooi, maar uw interieur wordt helemaal sfeervol als u verschillende modellen combineert in bijvoorbeeld uw hal of woonkamer.

Wand- of hanglampen die passen bij uw meubels zorgen voor een harmonieuze sfeer en maken uw interieur compleet.

classic-klassieke-lamp

Elegantie en details

Klassieke lampen staan bekend om hun elegante vormen. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materiaal (denk aan brons of roestbruin, tijdloos materiaal) en door de bijzondere details creÎert u een unieke en warme sfeer in uw huis.

Denk bij deze details aan fraaie decoratie van armaturen en bijzondere vormen. Bij klassieke lampen telt niet alleen de functie van de lamp, maar is vooral de vorm ook heel belangrijk.

Door de krullende vormen en ornamenten ademt uw interieur een sfeer van sierlijkheid en weelde.

klassieke-moderne-lamp

Herkenning en nostalgie

Door de sierlijkheid van klassieke lampen en het gebruik van robuuste materialen en warmen tinten geeft u uw inrichting een nostalgische sfeer, een sfeer van herkenning.

Stijlvolle en fraaie afwerking van lampenkappen, mooie motieven en verwijzingen naar vroeger benadrukt u nog meer als u gebruik maakt van dimbare lampen.

Van landelijk tot modern

Met klassieke lampen geeft u uw interieur stijl en klasse. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde klassieke smaak.

Er zijn echter veel verschillende modellen en soorten klassieke lampen, elk passend bij een andere stijl. Zo zijn er lampen voor een landelijke stijl, maar ook verlichting voor interieurs met een koloniale sfeer.

colonial

Zowel iemand met een verfijnde romantische inrichting als iemand met een grovere inrichting kan met klassieke lampen sfeer toevoegen aan zijn interieurs.

Zelfs in gloednieuwe huizen met een moderne inrichting kan een klassieke lamp perfect tot zijn recht komen, net zo goed als in zeer oude gebouwen.

Echte blikvangers zijn de kroonluchters, maar ook een mooi schilderij belichten met klassieke schilderijbelichting geeft heel veel sfeer in uw woning. Kortom: er is voor elk wat wils!