Uw interieur in het juiste licht

Het interieur van uw huis is voor u belangrijk. Het ademt de sfeer die u zelf creëert door mooie meubelen bij elkaar te zoeken. Een zithoek met salontafel, bijzettafels, de eethoek en ook de werkplek in de woonkamer. Alles heeft u -wellicht in de loop der jaren- met zorg bij elkaar verzameld en hoort bij u.

Exclusiefe Tafellamp

Dat is eigenlijk altijd al zo geweest, maar ‘design’ is wel een sleutelwoord van de laatste jaren. En design is voor steeds meer mensen bereikbaar, want het hoeft niet duur te zijn. Mooie meubelen die met oog voor detail zijn ontworpen worden niet alleen meer in de duurdere woonwinkels aangeboden, maar ook bij de ‘woonsuper’ zie je ze steeds meer verschijnen.

En zelfs de bouwmarkten in Nederland doen er aan mee en werken samen met bekende ontwerpers om hun collectie aan de (gewone) man te brengen.

Tafellampen op tafel

Bij het inrichten van een woon- of werkkamer mag de aandacht voor de verlichting niet ontbreken. Ook tafellampen kunnen ware meubelstukken zijn en dragen bij aan de sfeer in de ruimte. Misschien is de lamp -en de verlichting die ermee bereikt wordt wel het belangrijkste element in de vormgeving van het interieur.

tafel-lamp

Het prachtige bijzettafeltje komt alleen goed tot zijn recht als het ook mooi wordt uitgelicht. Een passende tafellamp is hier noodzakelijk en de functie daarvan is breder dan alleen het geven van verlichting. In feite moet de verlichting op nummer 1 staan, want het interieur is pas perfect als het in het juiste licht staat.

Vanzelfsprekend is de lamp er in diverse gedaanten, zodat er altijd een passende tafellamp voor elk interieur te vinden is. Modern, art deco, klassiek of landelijk; te veel om op te noemen. Het is geweldig om een prachtige lamp op tafel te hebben waarvan de voet bijzonder is en het daadwerkelijk iets aan de stijl van uw interieur toevoegt.

Tafellamp functionaliteit

Maar ook de functionaliteit is van belang; een lamp moet immers goed licht geven. Er worden dan ook andere eisen gesteld aan een lamp in de gezellige en warme zithoek staat dan aan een lamp bij een werkplek. Een bureaulamp moet juist een helder beeld geven in combinatie met flexibele instelmogelijkheden.

Door het gebruik van verschillende materialen voor de voet, de kap en de verbindingselementen zijn er tegenwoordig erg veel opmerkelijke tafellampen te koop. Bij de betere speciaalzaken voor verlichting ziet u alle mogelijkheden uitgestald en is het goed om de vele soorten met elkaar te vergelijken.

Wij kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat een ’tafellamp’  een belangrijk onderdeel wordt van uw interieur, en dat het ook effectief wordt gebruikt.

Door de ervaring in het vormgeven van een interieur en met de kennis van alle beschikbaar zijnde mogelijkheden, komen we samen ongetwijfeld tot de best passende oplossing. Neem toch eens contact met ons op.