Nieuwe website Breman

Breman Verlichting lanceert nieuwe website met webshop

Breman Verlichting lanceert op 23 januari 2017 een geheel vernieuwde website inclusief een webshop waarin meer dan 800 verlichtingsproducten worden aangeboden. Met de nieuwe website Breman-Verlichting.nl voegt het familiebedrijf uit Genemuiden een volgend hoofdstuk toe aan de al 92 jaar lange historie.

Overal perfect zichtbaar

De nieuwe website van Breman Verlichting is  responsive. Dat wil zeggen dat het formaat van de webpagina zich automatisch aanpast aan de grootte van het apparaat waarop het wordt getoond. Of u nu navigeert op een laptop, tablet of een smartphone, de website is overal perfect zichtbaar. Daarmee voldoet de site van de speciaalzaak in verlichting helemaal aan de eisen die vandaag de dag gelden voor een online presentatie.

Nieuwe webshop

In de nieuwe webshop worden meer dan 800 verlichtingsproducten getoond. Bezoekers kunnen in alle rust de verlichting van hun dromen uitzoeken en deze direct online bestellen. Breman biedt een ruim assortiment aan verlichting voor ieder vertrek.

Van wand-, vloer of plafondlampen tot hanglampen, spots of tafellampen. Ook voor de badkamer- of buitenverlichting is er volop keuze. Breman voorziet dan ook een brede groep klanten van lampen. Zo biedt het de moderne huiseigenaar die op zoek is naar moderne, exclusieve lampen, een uitgebreid assortiment. Maar ook de oudere kan er terecht voor een gewone of eenvoudige lamp.

Of u nu besluit uw lamp online of in onze showroom aan te schaffen, in onze nieuwe webshop vindt u alle informatie over ons grote assortiment van lampen en lampenkappen.

Exclusieve aanbiedingen

De website regelmatig bezoeken, loont. Zo blijft u goed op de hoogte van de laatste, exclusieve aanbiedingen en kunt u profiteren van hoge kortingen. Heeft u een bestelling geplaatst van 50 euro of meer, dan wordt deze gratis thuisbezorgd.

In het geval uw online aankoop toch niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen, is dat geen probleem. Klanten hebben altijd een bedenktijd van 14 dagen.

Veilige SSL verbinding

De website beschikt over een beveiligde SSL verbinding. Een dergelijke verbinding is een belangrijke vereiste voor een moderne webshop. Een SSL verbinding zorgt er namelijk voor dat de verbinding wordt gecodeerd. Simpel gezegd, alle gegevens die worden uitgewisseld zijn voor derden onleesbaar. De klant hoeft zich geen zorgen te maken en kan online zijn aankopen doen in een beveiligde omgeving.

Familiebedrijf

Breman Verlichting uit Genemuiden werd op 1 januari 1925 opgericht en is een echt familiebedrijf. Als specialist in verlichtingsartikelen kan het terugkijken op een rijke historie. Enige tijd terug is de showroom nog uitgebreid, waardoor er meer plaats is vrij gekomen voor het tonen van de collectie grote industriële lampen.

Met een oppervlakte van 350 vierkante meter is er in de showroom plaats voor elk type verlichting. De showroom wordt bezocht door klanten uit een brede regio.

Breman Verlichting verwacht met de lancering van de nieuwe website dat het aantal bezoekers van zowel de website, als de showroom nog verder zal toenemen.

Vergelijkbare berichten