Vrijdag 26 november 2021 is het opnieuw Black Friday. Wij gaan 1 dag extreme kortingen geven. Black Friday is elk jaar op de laatste vrijdag van de maand november. Breman Verlichting zal dan ook alleen op deze dag enige aanbiedingen hebben, die je niet MOET missen.

Liever deze speciale aanbiedingen niet missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, houd Facebook & Instagram in de gaten tot 26 November!

MIS HET NIET!

DIVERSE AANBIEDINGEN
  

Bolato serie plafondlamp zwart

Plafondlamp Bolato serie van Highlight

Erg mooie en sierlijke plafondlamp van Highlight. Verrassend in vorm en uitvoering, wat de stalen stangetjes natuurlijk direct opvallen. Mat zwart van kleur, het is gewoon een heerlijke lamp aan het plafond.


30 CM

van € 79,= voor € 63,=

38 CM

van € 89,= voor € 70,=

50 CM

 van € 119,= voor € 95,=


Reverso Plafondlamp

Plafondlamp Reverso LED Zilver

van € 109,= voor € 87,=

Plafondlamp Reverso LED Zwart

van € 109,= voor € 87,=


Bari Vloerlamp Brons

Leeslamp New Bari 10W Led brons met dimmer

Highlight biedt vele lampen aan, waaronder deze mooie lamp uit de Highlight New-bari serie. Artikel V410432 is een van de mooiste lampen uit de Highlight New-bari serie.


van € 219,= voor € 175,=


Freelight Vloerlamp Squalo

Freelight Vloerlamp Squalo 3 lichten – Hoogte 147 cm – Zwart

De kunst van het weglaten, dat geldt volledig voor deze staande lamp Squalo van Freelight. Het subtiel gelaste zwarte framewerk van metaal laat het voorkomen alsof de verlichtingsbronnen zijn ingesloten. Passend voor 3 E27 lichtbronnen maar deze lamp roept om de prachtigste doorzichtige Filament LED gloeilampen.


van € 320,= voor € 256,=


Hanglamp StoerLights 3L haystack

Hanglamp 3L haystack Antiek koper Finish

Deze trendy hanglamp is een echte musthave. De lamp is uitgevoerd in ijzer met een antieke koper finish. De kleur en het luchtige afwerken van de lamp zorgen ervoor dat het licht heel mooi gedoseerd door de ruimte wordt verdeeld. De kappen zijn afzonderlijk tot 150 cm in hoogte verstelbaar.


van € 249,= voor € 199,=


StoerLights Hanglamp elevate

De lamp is uitgevoerd in metaal met jute kabels. De lamp wordt met 1 punt aan het plafond gemonteerd.

De kappen kunnen op een speelse manier om het frame gewikkeld worden. De kappen zijn ieder tot 150 cm in hoogte verstelbaar.

Deze lamp is heel geschikt voor boven een ronde tafel of om in de hoek naast de bank te hangen bijvoorbeeld. 


7 Lampenkapjes

van € 199,= voor € 159,=

9 Lampenkapjes

van € 239,= voor € 199,=


Vloerlamp 2L match set 2 Oud zilver

Vloerlamp 2L match set Ø200 Oud zilver

Deze vloerlamp ‘match’ is uitgevoerd in metaal met een oud zilver finish. De set van lampen schuiven perfect in elkaar en verschillen in hoogte. Deze lamp is speciaal ontworpen voor een lichtbron met een doorsnede van 200 mm. Deze lampen zijn leuk te combineren in ieder huis en geven een stijlvolle en speelse touch.


van € 199,= voor € 159,=